شاهزاده میلیارد سعودی، از چگونگی آزادی خود از زندان ولیعهد این کشور پرده برداشت.
به نقل از القدس العربی، ولید بن طلال شاهزاده میلیارد سعودی که در چارچوب مبارزه با فساد در این کشور سه ماه را در بازداشت به سر برد گفت که وی برای آزادی خود به طور مخفیانه با دولت به توافق رسیده بود.
وی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی بلومبرگ که روز سه شنبه پخش شد، از ذکر جزئیات توافق خود با دولت خودداری کرد.
بن طلال تاکید کرد که تحقیق در این باره که وی همچنان مالک 95 درصد از شرکت خود است، آسان است.
این شاهزاده معروف سعودی گفت که مذاکرات او با دولت همچنان ادامه دارد.
ولید بن طلال 62 ساله، 57 امین فرد ثروتمند جهان بود که میزان خالص دارایی های وی طبق فهرست «میلیاردهای بلومبرگ» بالغ بر 18 میلیارد دالر است. وی از سهامداران عمده شرکت هایی همچون مجموعه بانکداری سیتی گروپ، شرکت اپل و توئیتر است.
عربستان سعودی اوایل ماه نوامبر سال 2017 میلادی از تشکیل کمیته ای عالی برای مبارزه با فساد به ریاست محمد بن سلمان ولیعهد این کشور خبر داد و پس از آن تعداد زیادی از شاهزادگان، وزرای کنونی و وزرای سابق و تجار عربستانی به اتهام فساد و پولشویی بازداشت شده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/9732
تگ ها: